Carcus AB
Ditt självklara fastighetsbolag

Om Carcus

Carcus AB är ett fastighetsbolag i Vimmerby som startade år 1999. Våra lokaler ligger i de centrala delarna av Vimmerby på Badhusgatan och Sevedegatan. Vi erbjuder kontors- affärs- och lagerlokaler i olika storlekar för att det ska passa till både dig som är enmansföretagare och till företag som har flera anställda. Nyligen har vi gjort en större renovering av lokalerna så du som kund får ta del av fräscha och arbetsvänliga utrymmen. I lokalerna har vi även fibernät. 

I våra lokaler erbjuder vi gemensamma lunch- och rastutrymmen. Detta skapar en gemenskap mellan de olika företagen och lättsammare stämning. Du som är ensam på företaget får också en socialare miljö att arbeta i. Möjlighet finns även att boka det gemensamma konferensrummet till egna kundmöten.

Lokalerna ligger centralt i Vimmerby med ett flertal lunchställen och affärer på gångavstånd. På markplan ligger även kinarestuarang Big Wong som är en av våra hyresgäster. Där serveras en stor lunchmeny alla vardagar. I anslutning till våra lokaler har vi även en stor parkering som är till för våra kunder. Här parkerar ni utan några extra kostnader. 

Det är inte bara i lokala Vimmerby som vi ligger i ett centralt läge. Vimmerby som stad ligger på bilavstånd till ett flertal större städer vilket öppnar upp möjligheterna för dig som har kunder på flera olika orter runt om i landet. Från Vimmerby finns även tågförbindelse norrut mot Stockholm och söder ut mot Malmö, med kontinuerliga avgångar.

Vi på Carcus gör vårt yttersta för att vara det kompletta fastighetsbolaget för dig och ditt företag.